Streljački klub KustošijaŠKOLA STRELJAŠTVA:

Ponedjeljak, srijeda i petak:

08:30 - 11:00
15:00 - 18:00

STRELJAČKI SAVEZI


OPREMA I ORUŽJE


KALENDAR NATJECANJA

« Listopad 2023 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5


EU projekt:
"Budi moja podrška"


NAŠI SPONZORI


Arhiva članaka - 2010


Tradicionalni kadetski turnir "ZAGREBAČKE NADE I PRIJATELJI"

Dana 28. studenog 2010. godine, na streljani SK "Kustošija", za sve prijatelje streljačkog kluba "Kustošija" i streljačkog sporta održao se tradicionalni kadetski turnir "ZAGREBAČKE NADE I PRIJATELJI" u gađanju zračnom puškom "standard" i pištoljem za uzrast 1995. g. i mlađi. Nadamo se da je svim učesnicima bilo lijepo i veselimo se ponovnom susretu slijedeće godine.

Bilten pogledajte ovdje.


Zahvala za potporu gospodina Damira Kuhade (Kuhada d.o.o.)

Nakon Damira Tješinskog, direktora firme Energetika projekt d.o.o. koji i u novoj sezoni nastavlja pratiti našu žensku ekipu u standard pušci, i g. Damir Kuhada, direktor firme Kuhada d.o.o. prepoznao je rad u SK "Kustošija" te je odlučio popratiti razvoj naše mlade nade u standard zračnoj pušci Josipa Hadžiegrića (1997. g.) koji pokazuje napredak i veliku volju za treniranjem i natjecanjem. G. Kuhada je donirao novac za nabavu opreme za Josipa kako bi mu omogučio ravnopravnu borbu sa vršnjacima i olakšao mu napredovanje u streljačkom sportu. Zahvaljujemo se i g. Tješinskom i g. Kuhadi na velikoj pomoći i nadamo se da će naši strijelci, zajedno s nama, znati zahvaliti na pravi način - rezultatima.


Prvenstvo Hrvatske ISSF - zračno oružje

Prvenstvo Hrvatske ISSF zračno oružje - juniori
Malinska je 22. i 23.05.2010. bila domaćin prvenstva Hrvatske zračnim oružjem za juniore i juniorke.
Rezultati: puška juniorke, puška juniori, pištolj juniorke, pištolj juniori

Prvenstvo Hrvatske - SZP - kadeti/juniori
Osijek je 17-18.04.2010. bio domaćin prvenstva Hrvatske u gađanju zračnom serijskom puškom za kadetske i juniorske kategorije. Veliki broj kadeta (149) i kadetkinja (68) značajke su ovogodišnjeg PH. Državni prvaci su kod kadeta SD "Končanica" i Ivan Petričević iz SU "MARS", Beli Manastir, dok su kod kadetkinja državne prvakinje SD "Končanica" i Ivana Babić iz Podravke (Koprivnica). Državni prvaci kod juniora su strijelci SK Duga Resa i Tiziano Šuran iz SK "Rovinj", dok su kod juniorki državne prvakinje SD "Savica" iz Zagreba te Danijela Pavlaković iz istog streljačkog društva.
Rezultati: kadetkinje/kadeti,, juniorke/juniori

Prvenstvo Hrvatske ISSF, ZO - seniori
Zagreb je 10-11.04.2010. bio domaćin prvenstva Hrvatske zračnim oružjem - ISSF program za seniore i seniorke. Naš pištoljaš Tomislav Lazić novi je prvak Države.
Rezultati: puška seniorke, puška seniori, pištolj seniorke, pištolj seniori


Memorijalni turnir u streljaštvu

Dana 15. travnja 2010. godine s početkom u 15:00 sati, održat će se turnir u streljaštvu u sklopu 11. Memorijala poginulim braniteljima Domovinskog rata Grada Zagreba. Natjecanje će se održati u serijskoj zračnoj pušci i zračnom pištolju u jednoj seriji od dvadeset dijabola. Prijave možete slati na mail kluba SK Kustošija. Bit će moguće prijaviti se i na samom natjecanju, prije početka natjecanja.


KUP Hrvatske

Finale KUP-a Hrvatske HSS održano je dana 20. i 21. ožujka 2010. godine u Solinu. Rezultate pogledajte ovdje.

Dana 27. i 28. veljače 2010. godine održano je polufinala KUP-a Hrvatske zračnim oružjem po regijama. Naše cure zračnom puškom uvjerljivo su osvojile zadnje mjesto ekipno. Lea Palić u pušci je u pojedinačnom plasmanu osvojila sedmo mjesto. Naša ekipa muških nije ništa bolje prošla, ekipno uvjerljivo zadnji. Naše cure zračnim pištoljem su ekipno osvojile drugo mjesto (bilo je samo dvije ekipe :-)), ali zato su naši dečki zračnim pištoljem ekipno osvojili zlato. U finalu nije mogao nastupiti Tomislav Lazić jer je morao na put ali zato je Mario Sačer u finalu izgubio treće mjesto sa svojim baš i ne sjajnim nastupom. Boris Gramnjak je također izborio sudjelovanje u finalu pri ćemu je uspio s petog skoćiti na treće mjesto i osvojiti medalju.
Rezultate naše regije pogledajte ovdje.


Rezultati hrvatskih strijelaca 2009/2010

Na linku HSS moguće je vidjeti tablice sa rezultatima hrvatskih strijelaca tijekom sezone 2009/2010 zračim oružjem te njihove prosjeke i trenutnu rang listu na temelju trenutnih prosjeka rezultata strijelaca. Isti podaci bit će postavljeni na link članci te će biti dopunjavani po završetku svakog natjecanja na kojem će sudjelovati hrvatski strijelci. Moramo reći da je ovo odličan i jako pozitivan potez HSS, da se konačno mogu vidjeti rezultati i prosjeci strijelaca u Hrvatskoj.